Чотири доби обстрілів Одещини: понад 20 постраждалих, серед яких діти

Двоє постраждалих внаслідок сьогоднішнього обстрілу Одещини знаходяться на амбулаторному лікуванні

Російські терористи чотири дні поспіль обстрілюють Одеську область. За ці дні внаслідок атак ракет та дронів в регіоні постраждало більше ніж 20 людей.

Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА. 

Протягом періоду з 17 по 21 липня, Одеська область стала мішенню ракетно-дронових атак з боку окупантів, що призвело до постраждалих серед місцевого населення. За цей період, 21 людина отримала поранення, з них 14 осіб було доставлено до лікарень міста та області, включаючи двох дітей.

Станом на сьогодні на лікуванні у стаціонарі перебувають 4 осіб. Вони в стані середньої важкості, отримують всю необхідну допомогу в м.Одеса. Двоє постраждалих внаслідок сьогоднішньої атаки знаходяться на амбулаторному лікуванні в одній із лікарень Одеської області. Бажаю всім постраждалим якнайшвидшого одужання, — написав голова Одеської ОВА Олег Кіпер

4 доби обстрілів Одещини

Нагадаємо, що вночі 18 липня держава-терорист здійснила черговий підступний обстріл Одеси. Всього спочатку було випущено по півдню України 31 дрон-камікадзе типу Shahed, а потім ворог запустив з акваторії Чорного моря 6 ракет “Калібр” по місту.

Також, вночі 19 липня ворог здійснив наймасштабніший обстріл Одеси та області за весь час війни. Близько 20 ракет та дрони-камікадзе Shahed атакували Одещину в декілька хвиль. 

20 липня вночі ворог знову здійснив ракетно-дронову атаку по Одесі та Миколаєву. Вже третю ніч поспіль окупанти підступно обстрілюють південні регіони України.

“Коментарі” писали, що вже четверту ніч поспіль ворог обстрілює Одещину ракетами. Після трьох ночей атак на портову інфраструктуру, російські терористи вирішили знищити аграрні підприємства області.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/2065


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися