“Таксі” за кордон: на Одещині військовозобов'язаний хотів покинути Україну у вантажівці

З такі послуги чоловік мав сплатити понад 5 тисяч доларів

На Одещині прикордонники здійснили успішну операцію щодо запобігання незаконного переправлення військовозобов’язаного чоловіка за кордон. Його намагалися вивезти з території України у вантажній фурі.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

41-річний житель Запорізької області скористався закритим телеграм-каналом, щоб організувати свою “мандрівку” до суміжної держави, використовуючи послуги вантажного “таксі”. За обумовленою угодою, він планував сплатити 300 доларів США водію фури, а після прибуття за кордоном передати 5000 доларів США організаторам поїздки.

Завдяки оперативній діяльності прикордонників плани нелегального перетину кордону не вдалося реалізувати. Осіб та транспортний засіб передали представникам Національної поліції для подальшого розслідування.

Нагадаємо, що на Одещині затримали організатора незаконної оборудки та трьох “ухилянтів”. 30-річний місцевий житель за 4,5 тисячі доларів США з людини намагався переправити трьох чоловіків через Кучурганський лиман до невизнаної ПМР.

"Коментарі"також  писали, що на Одещині правоохоронці затримали три міжнародні злочинні угруповання, які організували незаконне переправлення військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон України. Усього затримали десятьох правопорушників.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися