В одеському Будинку профспілок вибухнула граната: є жертви

Попередньо встановлено, що інцидент стався через необережне поводження з вибуховим пристроєм

Сьогодні в Одесі сталася трагедія, пов'язана із вибухом у Будинку профспілок. За попередньою інформацією, вибухнула граната, внаслідок чого одна людина загинула. Інцидент стався через необережне поводження з вибуховим пристроєм.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.


На місці події оперативно працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, яка намагається з'ясувати всі обставини трагічної події. Також на місце прибули фахівці управління вибухотехнічної служби ГУНП в Одеській області, щоб дослідити місце і збирати докази. Наразі, більш детальна інформація щодо причини та обставин вибуху ще надаватиметься згодом, оскільки розслідування ще триває.

picture
Нагадаємо, що в Одесі поліцейські розслідують смерть чоловіка, чиє тіло було знайдено з ушкодженнями, що схожі на спрацювання
вибухового пристрою. Трагедія сталася у дворі багатоквартирного будинку на Французькому бульварі.

Також, “Коментарі” писали, що в Одесі судитимуть місцевого мешканця, який у стані алкогольного сп’яніння кинув гранату у дітей. За такі дії йому загрожує від 17 тисяч штрафу до 5 років обмеження волі.

Зазначимо, що в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який торгував небезпечними бойовими припасами. Він знайшов через Telegram-канал покупця і збув йому за п’ять тисяч гривень дві гранати із запалами. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися