В Одесі неповнолітній мопедист ледь не збив жінку із дитячим візком

Інцидент зняв на відео один з водіїв, завдяки чому мотопатрульні швидко розшукали молодого одесита

Вчора в Одесі на Фонтанській дорозі ледь не трапилося трагедії. Водій мопеда мало не збив жінку з дитячим візком, яка переходила дорогу на пішохідному переході.

Про це повідомляє Патрульна поліція Одеської області.

Один з учасників дорожнього руху зняв на відео цей інцидент та опублікував його в соцмережах. Отримавши інформацію про інцидент, мотопатрульні негайно взялись за розшук водія мопеда з метою притягнення його до відповідальності. Завдяки оперативній дії, він був виявлений всього за кілька хвилин. З'ясувалося, що водієм мопеда виявився 16-річний хлопець, який не мав права керувати транспортним засобом.

Правоохоронці притягли порушника до відповідальності згідно з ч. 5 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил дорожнього руху, що створили аварійні обставини) та ч. 2 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом).

Закликаємо водіїв бути відповідальними та неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, — йдеться в повідомленні.

picture
Нагадаємо, що одеські поліцейські розслідують обставини
двох ДТП у Білгород-Дністровському районі. Один водій в’їхав у придорожнє дерево, а другий – з’їхав у кювет.

"Коментарі" писали, що на Одещині іноземця визнано винним у скоєнні смертельної ДТП, в котрій загинули чоловік та його неповнолітній син. Суд виніс вирок у вигляді восьми років позбавлення волі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися