"Не дали закурити": в Одесі чоловік вдарив перехожого ножем

Підозрюваний у розбійному нападі на одесита не зміг пояснити причину своїх жорстоких дій

В Одесі поліція розкрила випадок нападу на містянина, який призвів до серйозних тілесних ушкоджень. Зловмисника, який вдарив перехожого ножем, затримали.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія трапилася біля одного з торговельних павільйонів на вулиці Капітана Кузнецова. Правоохоронцям про неї повідомили очевидці. Постраждалого чоловіка 38 років доставлено до лікарні з проникаючим пораненням черевної порожнини.

За даними слідства, конфлікт виник між двома чоловіками через прохання закурити. Зловмисник, після того, як йому відмовили, завдав потерпілому удар ножем в живіт та втік. 

picture

Поліція встановила особу та місцеперебування підозрюваного. Ним виявився 41-річний мешканець Одеси, який був затриманий у себе вдома.

Після затримання було вилучено знаряддя злочину, яке передано на експертизу. Підозрюваний визнав свою провину, але не зміг пояснити причину свого вчинку. 

Яке покарання чекає на нападника

За даним фактом чоловіку було повідомлено про підозру в навмисному тяжкому тілесному ушкодженні, що загрожує життю потерпілого. За ст. 121 Кримінального кодексу України, на нього може бути накладено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Підозрюваного було затримано за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, і в цей момент розглядається питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, в Одесі, у Приморському районі міста, поліція затримала 19-річного молодика, якого підозрюють у вчиненні розбійного нападу на охоронця спорткомплексу. За такі дії йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Крім того, в Одесі співробітники поліції затримали зловмисника, який вчинив жорстокий розбійний напад, розбивши голову незнайомці та відібравши у неї всі речі. За такі дії йому загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися