На Одещині правоохоронець двічі переїхав пішохода й покинув: деталі трагедії

Жінка від отриманих травм померла в лікарні

На Одещині ДБР розслідує обставини смертельного ДТП за участі правоохоронця, який двічі переїхав пішохода. Трагедія сталася 16 серпня у місті Білгород-Дністровськ. 

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань. 

За попередніми даними, правоохоронець, виїжджаючи заднім ходом від будинку, наїхав на пішохідку. У авто з правоохоронцем їхала його дружина, яка теж є співробітницею правоохоронного органу.

Після зіткнення подружжя перемістило постраждалу на лаву біля під'їзду будинку, після чого викликали швидку допомогу. Однак поки медики не приїхали, водій покинув місце аварії, а згодом його дружина також залишила місце події.

Жінка від отриманих травм померла в лікарні. Правоохоронця наразі затримано і вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил дорожнього руху. Також дружину відсторонено від посади та надається оцінка правомірності її дій. Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські наразі встановлюють обставини ДТП у Подільському районі Одещини. За попередньою інформацією, 23-річний водій автомобіля “Skoda Octavia” не обрав безпечну дистанцію та наїхав на 12-річного велосипедиста.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися