Сьогодні було перекрито ділянку траси Одеса — Рені: в чому причина

Станом на зараз рух трансорту трасою Одеса — Рені відновлено

Сьогодні на трасі Одеса — Рені сталася дорожньо-транспортна пригода внаслідок зіткнення двох вантажівок. Через це було тимчасово перекрито рух транспорту на даній ділянці.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередніми даними, приблизно о 16 годині сталася зіткнення двох вантажних автомобілів — зерновоза та газовоза. В результаті цієї ДТП ніхто не постраждав, але транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Внаслідок автопригоди сталася розгерметизація автоцистерни з газом пропан. Зараз на місці події працюють співробітники поліції, які встановлюють обставини події. Станом на 17:06 рух транспорту трасою Одеса — Рені знову відновлено.

Нагадаємо, що поліцейські відправили до суду обвинувальний акт щодо 49-річного мешканця Одещини, який став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, що призвела до травмування трьох громадян. Подія сталася у березні між селами Старокозаче та Козацьке.

“Коментарі” писали, що на Одещині суд виніс вирок 21-річному жителю міста, який був звинувачений у наданні неправомірної вигоди поліцейським. Молодик хотів відкупитися від адміністративної відповідальності за нетверезе водіння та дорожньо-транспортну пригоду за допомогою 200 доларів США.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися