Масштабна пожежа в Одесі: що знищив вогонь (фото)

Пожежа в Одесі охопила площу у 20 тисяч квадратних метрів

Вчора 22 серпня о 14:47 годині, до Служби порятунку надійшов дзвінок, про велику пожежу, яка сталася на полях фільтрації в Суворовському районі Одеси, по вулиці Балтська дорога. Рятувальники негайно відправились на місце події.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області.

По прибуттю на місце події, було виявлено, що полум'я розповсюджується швидко через суху траву на території полів фільтрації. Ускладненням для рятувальників стала неможливість під'їзду пожежної техніки до самого осередку пожежі, а також сильний вітер, який сприяв розповсюдженню вогню.

Проте завдяки спільним зусиллям та добре організованій роботі, пожежу вдалося локалізувати вже о 18:00 годині. До 19:18 години, рятувальники повністю ліквідували загоряння, що охопило площу близько 2 гектари (20000 м²). Для подолання загоряння були залучені 4 одиниці пожежної техніки та 15 вогнеборців від ДСНС Одеси.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил пожежної та особистої безпеки і не допомагайте ворогу знищувати нашу незламну країну!, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що протягом  доби, 22 серпня 2023 року, рятувальними службами було зафіксовано загоряння майже на 117 гектарах екосистем України. Ці пожежі охопили лісові масиви, сільгоспугіддя та сухостої.

Також зазначимо, що поліцейські повідомили жителю Білгород-Дністровського району про підозру у знищенні вогнем двох гектарів земельних угідь. За попередньою інформацією, чоловік випасав худобу на околиці села Дивізія, викинув недопалок у стерню, чим спровокував пожежу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися