На Одещині загоряння в майстерні житлового будинку мало не закінчилось трагічно: подробиці

Під час загоряння господарі разом із дитиною знаходилися вдома

На Одещині співробітник поліції допоміг людям. Він своєчасно виявив загоряння у приватному маєтку та запобіг масштабній пожежі, яка могла призвести до трагічних наслідків для господарів та їхніх сусідів.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Офіцер Петро Кицнак, виходячи на патрулювання села Олександрівка, помітив дим, що підіймався у далині. Швидко реагуючи на ситуацію, він направився на місце події, де виявив займання у прибудованій до житлового будинку споруді. У цьому приміщенні розташовувалася майстерня господаря. Полум'я стрімко поширювалося, але Петро Кицнак викликав співробітників ДСНС та вчасно вивів господарів з їхнього будинку разом з дитиною та мешканцями сусідніх будинків.

Правоохоронець вимкнув всі газові та електроприлади в будинку. Завдяки рішучій дії поліцейського та спільним зусиллям рятувальників та сусідів, пожежу вдалося швидко ліквідувати, не допустивши її поширення на інші будівлі.

27 років я працюю на території, яку нині обслуговую, і місцевих жителів вважаю своєю великою сім’єю. Тому їхня біда – це черговий виклик для мене особисто, не гаяти час і надати допомогу, — сказав поліцейський.


Нагадаємо, що на Одещині співробітник поліції допоміг людині, яка опинилася у складній ситуації. Чоловік, хворий на діабет, випадково зачинився у ванній кімнаті та провів там без ліків 5 годин.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися