В Одесі виявили тіло неповнолітнього хлопця між двома коліями

Тіло юнака виявив машиніст локомотиву

Одеські поліцейські встановлюють обставини загибелі неповнолітнього хлопця. Тіло 15-річного юнака між двома коліями на Балтській дорозі виявив сьогодні близько дванадцятої години машиніст локомотиву, що рухався по сусідній колії.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група територіального відділення поліції. Встановлюються повні обставини події. Наразі вирішується питання щодо правової  кваліфікації та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

"Коментарі" писали, що поліцейські затримали чоловіка за підозрою у заподіянні смертельних тілесних ушкоджень співмешканці. Подія сталася у приватному домогосподарстві одного з сіл Окнянської селищної ради.

На Одещині 21-річний чоловік без дозволу взяв автомобіль вітчима та вбив його при перевищені меж необхідної оборони. За такі дії йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

В Одесі двоє чоловіків понесуть покарання за вбивство сусіда.  Один зловмисник вдарив ножем потерпілого, і той потрапив у лікарню. Другий – побив потерпілого так, що той помер.








Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися