Одеські патрульні врятували чоловіка, в якого стався інсульт у власній квартирі в Херсоні

До поліції звернувся син чоловіка, оскільки він не відчиняв дверей та не виходив на зв'язок кілька днів

Патрульні з Одеси врятували чоловіка якому стало зле у власній квартирі. Це сталося під час служби правоохоронців в місті Херсоні.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.

Чоловік звернувся до патрульних з проханням допомогти йому потрапити до квартири свого батька, оскільки він не відчиняв дверей та не виходив на зв'язок кілька днів. Патрульні прийняли виклик серйозно та розуміли, що ситуація може бути критичною.

На місце події були викликані рятувальники та медичний персонал. Після відкриття дверей, патрульні виявили чоловіка на підлозі, який мав ознаки інсульту та знаходився у безпорадному стані.

Патрульні, разом з медичними працівниками, надали негайну допомогу потерпілому. Вони поклали його на ліжко, надали першу медичну допомогу, та забезпечили його транспортування до карети швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, що до одеських патрульних, що несуть службу у складі зведеного загону в Херсоні, звернулися небайдужі громадяни. Вони повідомили, що чоловіку на вулиці стало зле, він упав та потребує допомоги. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що патрульні поліцейські допомогли пенсіонерці, якій стало зле у власній квартирі. До поліцейських звернувся соціальний працівник та розповів, що жінка, яка потребує догляду, вже декілька днів перестала виходити на зв'язок й не відчиняє двері.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися