Патрульні Одещини врятували херсонця, який лежав на землі та не міг підвестись

Інспектори оглянули чоловіка, напоїли його водою та викликали на місце швидку допомогу

До одеських патрульних, що несуть службу у складі зведеного загону в Херсоні, звернулися небайдужі громадяни. Вони повідомили, що чоловіку на вулиці стало зле, він упав та потребує допомоги. 

Про це повідомляє Патрульна поліція в Одеській області. 

Обстеживши вулицю, патрульні Артем Зінченко, Юрій Ніколенко та Денис Суходольський виявили громадянина, який лежав на землі в безпорадному стані та не міг підвестись. Чоловік розповів, що впав та травмував собі ногу, а також скаржився на головний біль.

Інспектори оглянули чоловіка, напоїли його водою та викликали на місце швидку допомогу. Медики, які прибули на місце події, ушпиталили чоловіка.

Друзі, не будьте осторонь чужої біди. Якщо ви бачите, що комусь потрібна допомога — одразу телефонуйте в профільні спеціальні служби, - зауважили поліцейські. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що патрульні поліцейські допомогти пенсіонерці, якій стало зле у власній квартирі. До поліцейських звернувся соціальний працівник та розповів, що жінка, яка потребує догляду, вже декілька днів перестала виходити на зв'язок й не відчиняє двері.

Також патрульні у Херсоні прийшли на допомогу чоловіку, якому раптово стало зле. До одеських патрульних, які несуть службу в Херсоні, звернулись небайдужі громадяни та повідомили про чоловіка, якому стало зле на зупинці громадського транспорту.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися