Одеські патрульні в Херсоні врятували чоловіка: що сталося

Охоронці порядку напоїли чоловіка водою та викликали швидку

Патрульні у Херсоні прийшли на допомогу чоловіку, якому раптово стало зле. До одеських патрульних, які несуть службу в Херсоні, звернулись небайдужі громадяни та повідомили про чоловіка, якому стало зле на зупинці громадського транспорту.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області. 

Інспектори Владислав Шевченко, Максим Галяс та Сергій Онофрійчук одразу вирушили на допомогу. Поліцейські оглянули чоловіка та звернули увагу, що у нього присутні ознаки інсульту. Охоронці порядку напоїли чоловіка водою, викликали швидку та до приїзду медиків контролювали його стан. Лікарі ушпиталили чоловіка.


Історії порятунку 

Патрульні поліцейські допомогли пенсіонерці, якій стало зле у власній квартирі. До поліцейських звернувся соціальний працівник та розповів, що жінка, яка потребує догляду, вже декілька днів перестала виходити на зв'язок й не відчиняє двері.

Біля села Дачне Одеської області сталася аварія. В результаті зіткнення великовантажних автомобілів, один із водіїв застряг в салоні машини. До одеських патрульних звернулися очевидці з проханням допомогли витягнути чоловіка. 

Також до патрульної поліції надійшов виклик від стурбованих родичів, які розповіли, що їх бабуся не відчиняє двері та перестала виходити на зв'язок. Патрульні одразу вирушили за вказаною адресою. Прибувши на виклик, інспектори відчули запах гарі з квартири. Жінка ледь розмовляла через двері та не могла їх відчинити самостійно.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися