В Одесі патрульні врятували жінку з ознаками інсульту: подробиці

Жінка не могла відчинити двері та покликати на допомогу

Днями до патрульної поліції надійшов виклик від стурбованих родичів, які розповіли, що їх бабуся не відчиняє двері та перестала виходити на зв'язок. Патрульні одразу вирушили за вказаною адресою. Прибувши на виклик, інспектори відчули запах гарі з квартири. Жінка ледь розмовляла через двері та не могла їх відчинити самостійно. Діяти потрібно було  швидко, тому патрульні силою відчинили двері.

В одній з кімнат вони знайшли жінку з ознаками інсульту. Патрульні негайно викликали швидку. Доки один поліцейський контролював стан жінки до приїзду медиків, інший — знешкодив джерело гару та не допустив виникнення пожежі.

Нагадаємо, що вчора патрульні знайшли жінку похилого віку, яка не пам’ятала місця свого мешкання та яким чином опинилась на вулиці. Після довгих розмов вона розповіла поліцейським, що згадала прізвище та ім’я свого чоловіка. Поліцейським вдалось з’ясувати адресу одеситки та за лічені хвилини вони доправили її додому та передали вдячним родичам.

Раніше “Коментарі” повідомили, що одеські патрульні врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки.

Крім того, одеські патрульні, які наразі несуть службу в складі зведеного загону на Херсонщині, під час патрулювання одного з районів міста, допомогли місцевим мешканцям полагодити авто. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися