В Одесі горів двоповерховий будинок в якому знаходилися четверо дітей (фото)

Вогонь охопив площу у 80 м² у житловому будинку в Одесі

Вчора ввечері 9 вересня о 17:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в Одесі по вулиці 3 лінія Марії Демченко. Вогонь охопив весь двоповерховий будинок. 

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.  

Зусиллями вогнеборців вдалося о 17:31 локалізувати загоряння, запобігши подальшому поширенню полум'я. О 17:47 вогонь було повністю ліквідовано на площі 80 м². Під час пожежі постраждали п’ятеро людей. Чоловік 1972 року народження та його 4-річна донька в тяжкому стані були доставлені в лікарню. А ще три дівчини 2013, 2017 та 2007 років народження звернулись до медиків самостійно і доставлені у лікарню в стані середньої тяжкості.

Попередньо встановлено, що загоряння виникло через аварійний режим роботи  зарядного пристрою акумуляторної батареї, а розмір завданих збитків також потребує уточнення. На місці події працювали психологи та 19 рятувальників ДСНС. Також до гасіння пожежі було залучено 5 одиниць пожежної техніки.

Нагадаємо, що 29 серпня о 20:38 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на вулиці Марсельська в Одесі. Вогонь охопив домашнє майно на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. 

Також, “Коментарі” писали, що 4 вересня о 12:03 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Удобне Одеського району. Вогонь охопив дах будинку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися