В Одесі три трамвайні маршрути змінили схему руху: з чим це пов'язано

В Одесі свій рух змінили трамвайні маршрути №7 та №27, а трамвай №13 тимчасово призупинено

В Одесі три трамвайні маршрути змінили рух. Це пов’язано з аварією в районі площі Толбухіна.

Про це повідомляє пресслужба КП "Одесміськелектротранс".

Через аварію в районі площі Толбухіна свій маршрут змінили:

  • Трамвай №7: трамвайний маршрут №7 буде курсувати тимчасово з 2 станції Люстдорфської дороги. Пасажирам рекомендується враховувати ці зміни та планувати свої подорожі відповідно.

  • Трамвай №27: трамвайний маршрут №27 тепер курсує з Рибпорту до 11 станції Люстдорфської дороги через зазначену аварію.

  • Трамвай №13: трамвайний маршрут №13 тимчасово призупинено через цю аварію.

Нагадаємо, що в Одесі 12 вересня вийшов на лінію перший оновлений трамвай маршруту №7, який обіцяє підняти комфортність подорожей для всіх мешканців. В ньому встановлено сучасну систему кондиціонування повітря.

Також “Коментарі” писали, що 6 вересня, розпочався ремонт трамвайних колій на перехресті Старопортофранківської та Пантелеймонівської, біля кінотеатру “Родина”. Саме тому, поки триває реконструкція перехрестя три трамвайні маршрути тимчасово перестануть курсувати. З 6 вересня до 20 жовтня вересня трамваї № 5, 17, 28 не ходитимуть.

Раніше повідомлялося, що в Одесі управління дорожнього господарства Одеської міської ради 4 вересня 2023 року розпочинає поточний ремонт покриття на перехресті Люстдорфської дороги та Адміральського проспекту, включаючи трамвайний переїзд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися