Відволікся за кермом: на Одещині судитимуть водія, що спричинив ДТП

Неуважного водія, що спричинив ДТП в Одеській області, можуть позбавити права керувати авто

На Березівщині поліцейські розслідують ДТП, що сталася у лютому цього року на автодорозі Одеса - Вознесенськ - Новий Буг між селами Вікторівка та Степанівка. Жінка отримала середнього ступеня тяжкі тілесні ушкодження через зіткнення двох автомобілів.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Під час досудового розслідування встановлено, що 69-річний водій автомобіля Mitsubishi Outlander, який рухався у напрямку міста Одеси, відволікся за кермом і виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем Nissan Tiida, яким керувала 23-річна жителька Одеси. На жаль, ця подія призвела до серйозних травм жінки, включаючи компресійний перелом хребта та множинні синці.

Обидва водії були тверезими під час аварії, інформує поліція Березівщини. Однак, наразі 69-річному водію автомобіля Mitsubishi Outlander пред'явлено підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до середнього ступеня тілесних ушкоджень потерпілої. 

Яке покарання чекає на водія

Це правопорушення кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і може власникові Mitsubishi Outlander призвести до штрафу від 51 000 до 85 000 гривень, виправних робіт, арешту або обмеження волі на певний строк, а також позбавлення права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, 4 жовтня, приблизно о 8 годині ранку, на трасі Одеса – Рені, поблизу Сарати в Білгород-Дністровському районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення вантажівки з легковиком тяжкі травми отримала 38-річна жінка.

Також ми писали, що поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП на автодорозі сполученням Подільськ – Балта. Аварія сталася вчора близько 18-ї години неподалік села Петрівка Балтської ОТГ.  Наразі відомо, що дві людини загинули, одна – госпіталізована.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися