Зламав драгер: в Одесі патрульні зупинили водія за порушення ПДР

Алкоголь в крові водія перевищив допустиму норму у 25 разів

Вчора в Одесі патрульні поліцейські зупинили автомобіль Renault за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловіку пройти експрес-тест.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.

Під час комунікації з водієм, правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Поліцейські запропонували водію пройти огляд на вміст алкоголю в організмі, на що чоловік погодився. Результати тестування драгером показали значне перевищення допустимого рівня алкоголю в крові водія – більше ніж у 25 разів, а саме понад 5 проміле.

Відповідно до законодавства, патрульні склали на водія протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом в стані сп'яніння).

Загалом від початку тижня охоронці порядку притягли до відповідальності 79 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що протягом місяця поліцейські Білгород-Дністровського району викрили 57 громадян, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння. Правоохоронці зазначили, що деякі водії напідпитку допустили аварії та інші правопорушення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися