На Одещині легкове авто зіткнулось із вантажівкою: водія довелось деблокувати

На місці ДТП працювали рятувальники, медики та правоохоронці

На відстані 108 кілометрів автодороги Одеса-Рені, сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. 37-річний водій легкового автомобіля, не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажним автомобілем.

Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

На щастя, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) оперативно прибули на місце події та вжили необхідних заходів для деблокування постраждалого водія з пошкодженого легковика.

Постраждалий водій був госпіталізований до медичного закладу працівниками швидкої медичної допомоги в стані середньої тяжкості.

Правоохоронні органи проводять розслідування щодо цієї дорожньо-транспортної пригоди, щоб встановити всі обставини та можливі причини її виникнення.

ДТП в Одеській області

Поліцейські встановлюють обставини ДТП на трасі Одеса-Рені. В результаті аварії постраждали двоє неповнолітніх. Відомо, що ДТП сталася сьогодні біля села Маяки.

“Коментарі” писали, що вчора, 25 жовтня, о пів на сьому годину вечора у місті Кодим сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок не дотримання правил дорожнього руху авто марки Infiniti FX35 зіткнулось з Audi A4.

Крім того, ми писали, що 9 жовтня близько 15-ї години між населеними пунктами Одаї та Докторове на ділянці траси Київ – Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинула одна людина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися