В Одесі горіла 16-поверхівка: п’ятирічну дитину госпіталізували в тяжкому стан

Рятувальникам вдалось приборкати вогонь й пожежа не розповсюдилась на сусідні квартири

Вчора о 19:16 годині, надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир 16 поверхового житлового будинку, розташованого на вулиці Інглезі в Київському районі міста Одеса. Негайно на місце пригоди вирушили пожежно-рятувальні підрозділи для надання допомоги та гасіння загоряння. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Після прибуття на місце виклику, рятувальники встановили, що причиною пожежі було підгорання їжі в одній з квартир на 10-му поверсі будинку.

В ході оперативних заходів пожежники врятували маленьку дитину 2018 року народження. В тяжкому стані з ознаками отруєння продуктами горіння дитину було госпіталізовано до Одеської дитячої клінічної лікарні для надання необхідної допомоги та подальшого спостереження за її станом.

Пожежі в Одеській області

Нагадаємо, вечері 17 жовтня о 19:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Київському районі Одеси по вулиці Академіка Вільямса. Вогонь охопив домашнє майно у квартирі на 12 поверсі 16 поверхового будинку.

Крім того, вдень 16 жовтня о 13:22 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Малиновському районі Одеси по вулиці Радісна. Вогонь охопив три гаражі. На жаль, під час гасіння пожежі було виявлено тіло загиблого чоловіка.

Також ми писали, що вранці 23 вересня о 8:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у будівлі на вулиці Садова в Одесі. Вогонь охопив двоповерхову будівлю ресторану “Котелок”.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися