Працівники ДБР рятували людей зі снігових заметів в Одеській області

Сотні авто опинились в сніговій пастці на трасах Одеської області

Співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) разом з військовослужбовцями Національної гвардії України активно приєдналися до допомоги понад 200 громадянам, що опинилися у снігових пастках на трасі Київ-Одеса через несприятливі погодні умови. Про це повідомляє ДБР. 

Правоохоронці звільнили півсотні автомобілів та автобусів, вивільнили з снігового полону майже 200 людей, серед яких були і жінки з маленькими дітьми, які чекали на допомогу більше як добу.

У рятувальних заходах взяли участь десятки працівників, спеціалізовані бронемашини, вантажівки та позашляховики. Працівники ДБР та нацгвардійці організували польову кухню для тих, хто опинився в складній ситуації.

Наразі рух на трасі Київ-Одеса відновлений, але ДБР закликає всіх водіїв бути обережними та враховувати погодні умови, щоб уникнути небезпеки на дорозі.

Водночас Державне бюро розслідувань приєднується до заклику рятувальників враховувати погодні умови та виважено планувати дальні поїздки автотранспортом, аби не наражати себе на небезпеку, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Одеській області відновили електропостачання для 169 тисяч родин у 294 населених пунктах. За останню добу вони відремонтували 206 ліній та оживили 3 003 підстанції.

Зазначимо, зі збільшенням кількості обмерзлого асфальту пішоходам слід бути особливо обережними. В разі травм важливо звертатися за медичною допомогою. Пресслужба Одеської міської ради розповіла про травмпункти, де можна отримати необхідну допомогу.


Джерело: https://t.me/DBRgovua/4010


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися