22-річна мешканка Білгород-Дністровського наклала на себе руки: ймовірно, через зґвалтування

Повішену дівчину виявила її матір

У Білгород-Дністровському Одеської області сталася страшна трагедія — одна з місцевих жительок наклала на себе руки через повішення. Як передають "Коментарі Одеса", посилаючись на прес-службу Білгород-Дністровського районного відділу поліції, суїцид дівчина вчинила вдома, де її і знайшла мати.

Вбита горем жінка звернулася за допомогою в поліцію, адже дочка не залишила ніяких прощальних записок і раніше не проявляла суїцидальних нахилів.

Як повідомляють поліцейські, після ретельних перевірок, в тому числі різних інтернет-каналів і зв'язків загиблої, було виявлено факт того, що за кілька днів до самогубства дівчину начебто зґвалтували. При цьому до правоохоронців вона не зверталася, а ознак насильства при поверхневому обстеженні тіла виявлено не було.

Нині дані про подію внесені до ЄРДР і кваліфіковані, як самогубство. Однак попереду ще судово-медична експертиза, якій і належить встановити конкретну причину смерті, а також те, чи була покійна дійсно зґвалтована.

Поліцейські продовжують розслідування і просять усіх, хто може бути обізнаний про те, що трапилося, поділитися інформацією. Звертатися пропонують або безпосередньо в ділянку (смт Сарата, вул. Ігнатца Ліндлі, 42), або по телефону 063-372-81-76. У крайньому випадку завжди можна зателефонувати на стандартну лінію поліції "102".

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що біля Сухого Лиману відбулося вражаюче ДТП — мати з маленьким сином влетіли під зерновоз. Подробиці інциденту — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися