В Одесі ледь не вибухнув газовоз: подробиці надзвичайної події (ФОТО, ВІДЕО)

В Одесі горів автопричеп газовоза

Сьогодні вранці о 06:15 рятувальникам надійшло повідомлення про загоряння газовоза на вулиці Добровольського в Одесі. Водій вчасно від'єднав тягач і вдало відійшов на безпечну відстань до прибуття ДСНС. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Після прибуття пожежних підрозділів виявлено, що горить обладнання автопричепа газовоза. Діяльність вогнеборців була направлена на швидке приглушення полум'я та запобігання розгерметизації цистерни з газом, що могло стати причиною серйозного вибуху. Завдяки оперативності рятувальників, вдалося уникнути постраждалих.

Наразі з'ясовуються подробиці й причини загоряння, а також визначаються збитки від інциденту. Загалом для локалізації полум’я було залучено 3 одиниці пожежної техніки та 14 рятувальників.


Пожежі в Одеській області 

Нагадаємо, до Служби порятунку Одеси надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Миколаївська дорога. Рятувальники запобігли перекиданню вогню на сусідні будівлі. Прибувши на місце події, рятувальники визначили, що горить одноповерхова будівля, і існує загроза розповсюдження вогню на сусідні споруди.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 26 листопада зранку в Одесі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі. Рятувальники за декілька годин ліквідували загоряння.  

"Коментарі" писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися