Понад 30 рятувальників гасили пожежу в Одесі: подробиці

Вогонь охопив 50 метрів квадратних

Вчора до Служби порятунку Одеси надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Миколаївська дорога. Рятувальники запобігли перекиданню вогню на сусідні будівлі. Про це повідомляє ДСНС в Олеській області. 

Прибувши на місце події, рятувальники визначили, що горить одноповерхова будівля, і існує загроза розповсюдження вогню на сусідні споруди.

За допомогою 7 одиниць пожежної техніки та залучення 31 рятувальника, вогнеборці оперативно та ефективно ліквідували загоряння, яке охопило площу 50 м.кв. Загиблих та постраждалих немає. 


Пожежі в Одеській області

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 26 листопада зранку в Одесі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі. Рятувальники за декілька годин ліквідували загоряння. 

Коментарі” писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. 

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що протягом опалювального сезону люди нехтують правила пожежної безпеки. Головна причина побутових пожеж — це людська недбалість. Дехто неправильно розпалює пічки, а хтось робить помилки при установці генераторів, використанні кондиціонерів та обігрівачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися