Смертельна ДТП в Одеській області: подробиці автопригоди

Пішохід від отриманих травм помер в кареті “швидкої”

Учора, 18 грудня, близько 18 години на автодорозі Київ – Одеса сталася смертельна ДТП, в результаті якої загинув пішохід. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередньою інформацією, водій автомобіля Fiat Ducato наїхав на чоловіка, який перетинав дорогу поблизу Клеверного мосту. Поліцейські, що прибули на місце події, викликали медиків, але потерпілий помер у кареті "швидкої" через отримані травми. Водій автомобіля пройшов перевірку на сп'яніння та був тверезим.

Спеціалісти з розслідування дорожньо-транспортних пригод, спільно з патрульною поліцією, розпочали слідство за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

В рамках кримінального провадження слідчі помістили автомобіль на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідство триває. Правоохоронці встановлюють повні обставини автопригоди, - прокоментував начальник відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеській області Юрій Рибак.

ДТП на Одещині 

В Ізмаїльському районі поліцейські розслідують страшне ДТП, яке сталося між селами Кислиця та Стара Некрасівка 14 грудня. На жаль, подія призвела до смерті двох односельчан. 

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо правоохоронця, винуватця трагічної дорожньо-транспортної події, яка спричинила смерть мешканки міста. Обвинувальний акт вже направлено до суду, розпочинаючи новий етап правосуддя в цьому важливому справі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися