Смертельні ДТП: подробиці трагічних автопригод на Одещині

В обох ДТП загинули пішоходи

Поліція здійснює розслідування щодо двох смертельних дорожньо-транспортних пригод, які сталися 19 грудня в Білгород-Дністровському та Ізмаїльському районах Одеської області на трасі Одеса – Рені. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Унаслідок обох автопригод загинули двоє пішоходів. В першому випадку водій автопоїзда скоїв наїзд на літнього чоловіка, який перетинав проїзну частину дороги поблизу села Спаське. У другому випадку керманич легкового автомобіля наїхав на чоловіка, який вийшов на дорогу у невстановленому місці між селами Новосільське та Нова Некрасівка.

Поліцейські вже перевірили водіїв на стан сп'яніння, вони були тверезими. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, а розслідування кваліфікується за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Закликаємо учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР, водіїв – бути уважними за кермом, а пішоходів – перетинати проїзну частину дороги по пішохідному переходу, впевнившись у відсутності транспорту, що наближається, та позначати себе у темну пору доби світлоповертальними елементами, – йдеться в повідомленні. 

ДТП на Одещині  

В Ізмаїльському районі поліцейські розслідують страшне ДТП, яке сталося між селами Кислиця та Стара Некрасівка 14 грудня. На жаль, подія призвела до смерті двох односельчан.  

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо правоохоронця, винуватця трагічної дорожньо-транспортної події, яка спричинила смерть мешканки міста. Обвинувальний акт вже направлено до суду, розпочинаючи новий етап правосуддя в цьому важливому справі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися