Увага, розшук: у Подільську зник 15-річний хлопець (ОНОВЛЕНО)

Неповнолітній Расім пішов із дому ще у вівторок, 31 серпня

У Подільську Одеської області б'ють на сполох: батьки 15-річного Расима Смирнова оголосили про зникнення сина. Як повідомляє прес-служба поліції Одеської області, неповнолітній не з'являвся вдома з вівторка.

Пошуки Расима тривають із 31 серпня і по сьогодні. Наразі ані рідні, ані правоохоронці не знають, де хлопчик може перебувати.

Расим Смирнову на вигляд 15-18 років, він худий, зростом близько 145-155 см. У хлопчика коротке темне волосся і карі очі. Згідно з наявною інформацією, він був одягнений у чорні штани і черевики, а також синю футболку.

Із особливих прикмет є шрам від укусу собаки на грудях.

У поліції просять допомогти будь-якої інформації, якщо ви бачили або знаєте, де може перебувати зникла дитина. Звертатися слід до Подільського районного управління поліції за будь-яким із зазначених телефонів: (04862) 4-20-20, (050) 554-20-20. Також, як і завжди, телефонувати можна на традиційну лінію поліції "102". Важлива будь-яка інформація!

АПД: Хлопчик знайшовся, з ним все добре!

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що одеські поліцейські звертають увагу батьків на необхідність більш ретельно стежити за своїми дітьми, особливо малолітніми. Все тому, що існує ймовірність їх потрапляння під вплив педофілів. Днями один із тих, хто розбещує малолітніх, був затриманий в Одесі через домагання до шестирічній дівчинці. Поліцейські опублікували в мережі відеозапис допиту підозрюваного, де 32-річний одесит повністю визнав свою провину. Подробиці інциденту шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, як двоє 16-річних підлітків вирішили по-швидкому підняти "легких" грошей і обікрали 11-річну дитину. Деталі — в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися