Протрималися аж тиждень: в Одесі на Іванівському мосту пошкодили нові габаритні ворота (ВІДЕО)

Окремі частини конструкції загрозливо звисають над проїзною частиною

Трохи більше тижня тому Іванівський міст в Одесі отримав особливу "обновку" — там були встановлені спеціальні габаритні ворота. Мета цієї конструкції — заважати проїзду великого вантажного транспорту, який здатний пошкодити дорожнє покриття в місті. Однак, як передають "Коментарі Одеса", посилаючись на "Новини Лайв Одеса", вже в п'ятницю, 3 вересня, стан воріт залишає бажати кращого.

Металева конструкція, частина якої зміцнена із допомогою спеціальних ланцюгів, частково обірвалася. Деякі запчастини цих самих воріт у небезпечній близькості до проїжджої частини "майорять" за вітром над автомобілями, які долають Іванівський міст.

Цікаво, що на обмежувальну установку було витрачено майже 2 мільйони гривень. Однак вона ледь протрималася в первозданному вигляді протягом тижня.

Зрозуміло, справа не скільки в недбалому ставленні будівельників, скільки в абсолютній неповазі водіїв до правил дорожнього руху. Окремі вантажівки все одно намагалися "пропхатися" під габаритними воротами. Це не раз призводило до застрявання автомобіля під металевими обмежувачами, хоча деяким все ж вдавалося проскочити.

Втім, це не означає, що "спритникам" щастило постійно — найчастіше на іншому боці мосту подібних водіїв зупиняли патрульні поліцейські, які виписували їм штраф за порушення.

Однак кількість тих, хто намагався проїхати крізь габаритні ворота, було занадто великою, якщо установка просто не витримала.

Чи будуть їх ремонтувати або замінять повністю, і скільки це коштуватиме, поки офіційно не повідомляється.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що раннім вранці 3 вересня сріблястий Hyundai в'їхав у бетонну стіну неподалік Одеського залізничного вокзалу. Без постраждалих не обійшлося, ними стали водій і пасажирка авто. Детальніше — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися