У Чорноморську сталася пожежа в морському порту: в чому причина (ФОТО)

Загоряння вдалося ліквідувати протягом півгодини

У п'ятницю, 3 вересня, в морському порту міста Чорноморськ сталася невелика пожежа. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на офіційний сайт державної служби надзвичайних подій України в Одеській області, інформація про загоряння до рятувальників надійшла о 11:20.

Коли співробітники пожежної служби прибули на місце загоряння — в ДП Іллічівської філії "Адміністрація морських портів України" — стало зрозуміло: горить конвеєрна стрічка.

Оперативне втручання допомогло дуже швидко ліквідувати пожежу, яка почалася. Всього на це у рятувальників пішло менше півгодини, 28 хвилин. Остаточно загоряння було усунуте о 12:10.

В Черноморске произошел пожар в морском порту 3 сентября 2021

Як стверджують в ГСЧП Одеської області, ймовірною за все, пожежа почалася через коротке замикання електропроводки. На щастя, ніхто з працівників підприємства не постраждав, обійшлося без загиблих та поранених.

Про збиток, нанесеним вогнем, і збитки, яке понесло підприємство, додатково не повідомляється.

Проте відомо, що для ліквідації пожежі було задіяно шість одиниць пожежної техніки та двадцять чотири людини з різних служб. Рятувальникам допомагали члени відомчої команди пожежної охорони морського порту, а також представники технічно-рятувальної служби Чорноморського судноремонтного заводу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що представники ДТЕК "Одеські електромережі" обмежили доступ жителям одеського передмістя Фонтанка до недавно встановленого дитячого майданчика через порушення в будівництві. Вся справа в тому, що зосередження відпочинку маленьких одеситів розташували на перетині кількох ліній електропередач. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, скільки грошей планують виділити з міського бюджету Одеси на ремонт електромереж на чотирьох вулицях Суворовського району. Детальніше — в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися