На Одещині діти загубилися в катакомбах: деталі

Про неповнолітніх поліцейським повідомила мати однієї зі зниклих дівчат

На Одещині тривають пошуки чотирьох дітей, які загубилися у катакомбах. В поліції розповіли, що дві дівчинки з  чотирма хлопцями пішли до нерубайських катакомб, але не повернулися. До правоохоронців звернулася мати однієї з дівчат. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Правоохоронці негайно розгорнули пошукову операцію, до якої були залучені співробітники територіального підрозділу поліції та кінологічного центру ГУНП в Одеській області зі службовими собаками, працівники ДСНС, громадського формування “Нерубайський патруль” та спелеологи.

Насамперед поліцейські переглянули камери відеонагляду, встановлені біля катакомб, і з’ясували, що всередину зайшли троє дівчат та один хлопець. Згодом батьки інших трьох дітей також звернулися у поліцію із заявами про зникнення доньок та сина.

Трішки пізніше в поліції повідомили, що усіх дітей знайшли. Їх життю та здоров’ю нічого не загрожує. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині через службу “102” до Служби порятунку надійшло повідомлення, що двоє хлопчиків, народжених у 2010 та 2008 роках, заблукали в катакомбах села Нерубайське Одеського району. Негайно були залучені всі відповідні служби для початку пошукової операції. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області.

Нагадаємо також, що на Одещині правоохоронці намагаються встановити місцеперебування 12-річної жительки села Маяки Вікторії Міщун.19 жовтня дівчина пішла з навчального закладу та досі не повернулась. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися