Допоможіть розшукати дитину: на Одещині зникла 12-річна дівчинка (фото)

12-річна мешканка Одещини не повернулася додому зі школи

На Одещині правоохоронці намагаються встановити місцеперебування 12-річної жительки села Маяки Вікторії Міщун. Вчора 19 жовтня дівчина пішла з навчального закладу та досі не повернулась.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Вікторія Міщун виглядає на 12-13 років і має зріст приблизно 135-140 см. Дівчина має худорляву статуру та довге темно-русяве волосся. У момент зникнення вона була одягнена у сорочку в клітинку бордового кольору, чорні джинси та чорно-білі кросівки.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місце знаходження дівчинки, просимо повідомити до територіального відділення поліції за номером телефону +380487794662 або на спецлінію 102, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині поліцейські успішно завершили операцію по розшуку 13-річної доньки, яка втекла з дому та виїхала за кордон разом із заощадженнями батьків. Дівчину знайшли на території республіки Молдова та не виявили жодних протиправних дій щодо її зникнення.

Також зазначимо, що інспектори патрульної поліції відшукали зниклу дитину. Так, до поліції звернулись стурбовані батьки та повідомили, що їх 14-річна донька не повернулась вчасно додому та перестала виходити на зв'язок телефоном.

“Коментарі” також писали, що в Одесі під час патрулювання вулиці Балківської, увагу поліцейських привернули троє дітей, які знаходилися на одній з автозаправних станцій. Діти були без нагляду дорослих, виглядали розгублено та мали неохайний зовнішній вигляд.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися