В одеському санаторії «Зелена горка» проблеми із харчуванням: на що скаржаться

Батьки дітей, які відпочивають в закладі, вже звернулися до депутатів

Санаторій "Зелена горка", який знаходиться на Дачі Ковалевського, потрапив до скандалу, пов'язаного із умовами проживання на його території. Згідно з інформацією "Української Служби Інформації", якість харчування у закладі сильно залишає бажати кращого.

Факт було озвучено під час засідання членів комісії з охорони здоров'я в Одеській міській раді. Депутат поділився з колегами результатами спостереження за режимом харчування пацієнтів санаторію від матері одного із відпочивальників.

"Їжу дають, як для собак. Каша дубова, з тарілки не випадають, про слово "молоко" взагалі не йдеться. У тарілках то кульки, то таргани. Супи та борщі кислі. Булками можна цвяхи забивати", — заявила жінка в бесіді з депутатом.

За її словами, дитина з першого дня приїзду в санаторій залишилася абсолютно незадоволеною якістю харчування.

В результаті обговорення комісія Одеської міськради вирішила ініціювати звернення як до обласного керівництва, так і до представників Міністерства охорони здоров'я. Все для того, щоб в "Зеленій горці" організували перевірку якості харчування і, ймовірно, вплинули на її поліпшення.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що одеситам слід бути гранично уважними під час покупок молочної продукції. Згідно з інформацією Держпродспоживслужби в Одеській області, на міських прилавках очікується поява небезпечного для здоров'я йогурту. Товар експортували в Україну із сонячної Італії. Повідомляється, що місцем доставки є ТОВ "Дистриб'юторська-логістична компанія" Пілот "(м. Харків). Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що в Одеському медичному університеті зовсім скоро скоротиться територія кафедр, які установа займає в різних міських лікарнях. Чому цьогорічну загальну площу планують зменшити майже на третину, читайте в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися