Увага, розшук: в Одесі шукають 11-річного хлопчика (ОНОВЛЕНО)

Хлопчик пішов з дому в четвер, 9 вересня, і досі не повернувся

Всіх небайдужих одеситів і гостей міста просять приєднатися до пошуку 11-річного Олександра Поярков. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на прес-службу поліції Одеської області, дитина вийшла з дому ввечері 9 вересня. Назад він не повернувся, сім'я не знає, де він може бути.

На вигляд Олександру 9-11 років, він худорлявої статури. Також у нього коротке темне волосся і темні очі, ще його можна впізнати по зачісці із виголеними стрілками.

Згідно з наявною інформацією хлопчик був одягнений у темні шорти та блакитну кофту з капюшоном. На ногах у нього кросівки з помаранчевими елементами. Ймовірно, пішов з дому з сумкою-бананкою.

Із особливих прикмет має шрам на нозі.

Сім'я Олександра, а також одеські правоохоронці просять бути жителів міста максимально уважними. Якщо ви щось знаєте про знаходження дитини, обов'язково повідомте в поліцію: (048) 765-75-27 або на спецлінію "102".

UPD: Хлопчик повернувся додому, із ним все добре!

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що днями в Подільському Одеської області забили на сполох: батьки 15-річного Расима Смирнова оголосили про зникнення сина. Неповнолітній не з'являвся вдома кілька днів. Чим закінчилися пошуки підлітка, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, що одеські поліцейські звертають увагу батьків на необхідність більш ретельно стежити за своїми дітьми, особливо малолітніми. Все тому, що існує ймовірність їхнього потрапляння під вплив педофілів. Нещодавно один із тих, хто розбещує малолітніх, був затриманий в Одесі через домагання до шестирічної дівчинки. Поліцейські опублікували в Мережі відеозапис допиту підозрюваного, де 32-річний одесит повністю визнав свою провину. Подробиці інциденту шукайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися