На Одещині був побитий і пограбований ексдепутат Лиманської райради (ВІДЕО)

Інцидент стався на території ЖК «Золота Ера», який знаходиться під охороною, в Крижанівці

В Одеському районі жорстоко побили і пограбували колишнього депутата Лиманського районної ради Сергія Кривенко. Про те, що трапилося потерпілий повідомив особисто на своїй Facebook-сторінці, заливши відео відразу після нападу.

На записі Кривенко весь в крові прямо пов'язує своє побиття з нібито "замовленням" від свого колишнього партнера по бізнесу, ресторатора Андрія Зарічанського. За словами жертви, на нього напало четверо невідомих, відібрали велику суму грошей (близько 48 тисяч гривень) і зникли з місця злочину.

Особливими цинізмом здається такий напад, з огляду на те, що сталося воно на території ... охоронюваного житлового комплексу "Золота Ера". ЖК розташований в Крижанівці Одеського району.

Обережно, на відео є ненормативна лексика!

Трохи пізніше Сергій Кривенко ще кілька разів з'явився в Facebook, в тому числі з відеозаписом з лікарні. Під час цієї зйомки чоловік закликав поліцейських негайно розслідувати цю справу і заявив, що є відео, де видно сам момент побиття.

"Відео є у поліцейських, встановили машину і реальні держномери" Тойота Камрі "чорного кольору. Машина катається в Одесі. Відео отримаю, обов'язково скину "- повідомив колишній політик на своїй сторінці.

Слід зазначити, що сам Сергій Кривенко ще в серпні повідомляв, що на нього можуть готувати замах - і знову-таки пов'язував ймовірне напад з Зарічанська. На його думку, все обшуки, які пройшли у нього в останні місяці, спроби нібито сфабрикувати кримінальну справу, зломи соцмереж і т.п. - це все систематичний тиск з боку колишнього партнера.

"І все заради того, щоб віджати у мене 20% частки в бізнесі. Таку дивну наполегливість, та на благі б цілі! - писав Кривенко 19 серпня. - Але цього моєму заклятому партнеру здалося мало. До мене дійшла інформація, що відомий ресторатор планує покарати мене фізично, за допомогою заїжджих виконавців. Я не знаю, може злі язики наговорюють на такого порядного і прозоро чисту людину, адже всьому ж має бути межа? Адже не може ж досвідчений бізнесмен бути настільки наївним, щоб вважати, що виконавців не знайдуть, а слідом за ними і замовника? "

Як відреагували на побиття Кривенко поліцейські, поки невідомо.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що н е найкращим чином склалася чергова робоча поїздка народного депутата від політсили "Слуга народу" Олександра Гайду в Одесу. У столичного політика на Київському ринку витягли гаманець і зникли в невідомому напрямку. Подробиці - в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Максим

10 вересня 2021, 13:14

Сергей Кривенко мразь редчайшая. Мало еще дали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися