ДТП на трасі Одеса – Рені: в якому стані постраждалі

Водій, що спричинив ДТП був тверезий

У результаті серйозної автопригоди на трасі Одеса-Рені в районі Татарбунар поліція відправила на лаву підсудних місцевого жителя. Чоловік не впорався із керуванням, допустивши зіткнення з пікапом "Mitsubishi" та травмування двох пасажирок. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Медичний огляд показав, що обидві жінки отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості. Одна з них має закритий перелом ключиці, а інша — травму голови та переломи нижньої кінцівки. За даними слідства, водії не перебували під впливом алкоголю.

Правоохоронці вже висунули обвинувачення водію "Hyundai Elantra" у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до середньої тяжкості тілесних ушкоджень потерпілим. Як покарання можливі штраф, виправні роботи чи навіть арешт на певний термін, а також позбавлення права керувати транспортним засобом.

Поліція закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, особливо у вечірній час та умовах обмеженої видимості, та бути уважними на дорозі. Нагадуємо, що у населених пунктах швидкість не повинна перевищувати 50 км/год.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися