У Подільську орудували «кримінальні авторитети»: вимагали гроші за авто (ВІДЕО)

Підозрювані пропонували «викупити» вкрадену машину за три тисячі доларів

У Подільську Одеської області що не день, то цікавий для уваги правоохоронців кейс. На цей раз, як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на пресслужбу поліції Одеської області, вдалося затримати відразу трьох чоловіків, які нібито "промишляли" справами, котрі караються законом, — викраденням авто та вимаганням грошей за їх повернення.

Скільки часу подібна схема приносила дохід, невідомо. Однак на жителя містечка Балта вона зупинилася, адже 30-річний чоловік звернувся за допомогою до поліцейських.

Як виявилося, у нього викрали автомобіль. Потім із ним зв'язалися невідомі, запропонувавши повернути транспортний засіб за певну плату — у сумі 3 тисячі доларів. Цікаво, що відмов "добрі самаритяни" не приймали: якби чоловік відмовився, йому могла загрожувати фізична розправа.

В Подольске орудовали криминальные авторитеты: вымогали деньги за авто ФОТО

Саме тому залишилося розраховувати тільки на правоохоронців. Подільським поліцейським дійсно вдалося розібратися в цій справі, і зрештою троє раніше судимих чоловіків у віці від 30 до 45 років були затримані.

Зазначається, що для арешту підозрюваних довелося планувати ретельну спецоперацію. При затриманні у правопорушників було вилучено і гроші, й інші речові докази.

Наразі ймовірні фігуранти справи перебувають у СІЗО. Правоохоронці збираються пред'явити їм підозру за частиною 2 статті 189 КК України. Залежно від тяжкості доведеного ними проступку вони можуть потрапити до в'язниці на термін від трьох до семи років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в Одеському районі жорстоко побили і пограбували колишнього депутата Лиманського районної ради Сергія Кривенка. Про те, що трапилося, потерпілий повідомив особисто на своїй Facebook-сторінці, заливши відео відразу після нападу. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, як одеські поліцейські оперативно спрацювали, відстежуючи квартирних злодіїв, котрі скоїли напад на одну з квартир на проспекті Академіка Глушка. Деталі ми розповідали в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися