На Одещині п’яний водій збив жінку та втік: в якому стані потерпіла

Правоохоронці за кілька годин знайшли та затримали водія

24 січня, близько 17-ї години сталася автопригода у селищі Великодолинське, що в Одеському районі. Поліцейські отримали повідомлення про те, що водій легкового автомобіля "Opel" скоїв наїзд на жінку, яка перетинала тротуар у попутному напрямку. Відразу після наїзду водій покинув місце події. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Група реагування патрульної поліції, що прибула першою на місце, викликала "швидку". Потерпілу доставили до лікарні, де лікарі діагностували закритий перелом ключиці.

Поліцейським вдалося встановити особу водія та розшукати його за кілька годин. Це виявився односелець потерпілої, якого перевірили на наявність алкоголю в організмі, і результат був позитивний.

Чоловіка затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідство розпочало провадження за частиною 1 статті 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння) Кримінального кодексу України. За цю статтю можливе покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років та позбавлення права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.

Транспортний засіб, за участю якого сталася подія, вже позначено на арештмайданчику та направлено на проведення експертиз. З'ясовуються всі обставини та приймаються рішення щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу. 

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися