Російський стример потрапив у скандал, заявивши, що «Одеса — це не Україна» (ВІДЕО)

На думку Старовєрова, в Одесі ніхто не говорить українською мовою

В Одесі розгорівся черговий мовний і націоналістичний скандал. На цей раз в його епіцентрі — ігровий стример, громадянин Росії Дмитро Старовєров. Як повідомляють "Коментарі Одеса", під час чергового стріму проходження гри хлопець на аудиторію в кілька тисяч чоловік заявив, що Одеса не є Україною.

Відеозаписом стріму поділився український активіст Сергій Стерненко. За його інформацією, Старовєров переїхав в Україну близько півроку тому, отримавши тимчасовий дозвіл на проживання. При цьому стример під ніком Dragneel_FH як і раніше зберігає російське громадянство.

На думку Дмитра Старовєрова, Одеса не відноситься до України, адже в місті начебто ніхто не розмовляє українською мовою, віддаючи перевагу російській. Також він назвав місто чудовим і погодився із співрозмовником, який зазначив, що Одесу в принципі можна вважати окремою державою.

"Нахабний росіянин отримав півроку вид на проживання у нас, а тепер публічно виступає проти територіальної цілісності України. Ну, нічого, міграційна служба зробить вигляд, що вона нічого не знає, вид йому продовжать, а громадян країни-агресора будуть і далі вільно пускати в Україну", — підкреслив Сергій Стерненко у власному Telegram-каналі.

Дуже багато користувачів соцмереж вже обурилися такою поведінкою російського геймера.

"А давайте на його стрімі спробуємо пояснити, що він зовсім не має рації, і йому не місце в нашій країні?", "В тюрму його... Або депортувати на довічне. Нема чого таким пропагандистам бути в Україні. Козел", "Ці моск*лі думають, що вони приїхали в Росію без Путіна або хочуть її тут будувати, треба їх гнати в Магадан", "Були вже такі в Одесі. Всі добре пам'ятають, чим це для них закінчилося. "Можем повторіть, епт". У мене все", — діляться обуренням користувачі Telegram.

Знайшлися й ті, хто підтримав Дмитра Старовєрова з його позицією. Є й відверто підтримують ідею про те, що Одеса є російським містом, а є ті, хто жартує, мовляв, наше місто є окремою українською державою.

Відреагують на слова стримера українські правоохоронці, поки невідомо.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, чому мера Труханова нібито запідозрили у співпраці з російськими окупантами. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися