У Чорноморську отруїлися шестеро вихованців дитсадка: подробиці

Хворим малюкам виповнилося по 4-5 років

У дитячому садку Чорноморська стався спалах кишкового захворювання серед маленьких вихованців. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію прес-служби поліції Одеської області, правоохоронці вже почали додаткові перевірки цих випадків.

Як вже встигли з'ясувати, вихованці одного із чорноморських дитсадків протягом тижня скаржилися батькам на погане самопочуття. Дорослі по черзі зверталися до місцевого медичного закладу за допомогою своїм чотирирічним і п'ятирічним малюкам. Попередньо лікарі діагностували у всіх шести хворих діток гостру кишкову інфекцію.

Однак їхньому життя вже нічого не загрожує, медики надали їм всю необхідну допомогу. Наразі малюки перебувають вдома, не відвідуючи дитсадок.

Поліцейські займаються питанням щодо внесення відомостей за фактом масового отруєння дітей до ЄРДР. Розслідування збираються почати згідно з частиною 1 статті 325 (Порушення санітарних правил і норм з метою уникнення інфекційних захворювань і масових отруєнь). Правоохоронці збираються з'ясувати, за яких обставин діти придбали собі кишкову інфекцію.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що жителям Одеської області слід запастися фільтрами для води — відразу в п'яти населених пунктах проточна вода з-під крана непридатна для вживання в їжу. Відібрані проби води не пройшли аналіз на санітарні норми. Відзначимо, що перевірка проводилася представниками обласного центру контролю і профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України. Де ж саме не варто пити "сиру воду" з-під крана, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати, що одеситам слід бути гранично уважними під час покупок молочної продукції. Згідно з інформацією Держпродспоживслужби в Одеській області, на міських прилавках очікується поява небезпечного для здоров'я йогурту. Товар експортували в Україну з сонячної Італії. Повідомляється, що місцем доставки є ТОВ "Дистриб'юторська-логістична компанія "Пілот". Детальніше читайте в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися