На Одещині відбулось смертельне зіткнення мікроавтобуса та фури (ФОТО)

Водій мікроавтобуса загинув на місці події

Поліцейські розпочали розслідування страшної дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася учора, 12 лютого, ввечері між селами Молодіжне та Олександрівка в Одеському районі. За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса Toyota Hiace не врахував безпеку та не вибрав безпечну швидкість, в результаті чого відбулося зіткнення з припаркованою вантажівкою Daf у крайній правій смузі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

У результаті аварії водій мікроавтобуса загинув до прибуття швидкої медичної допомоги. Водій вантажівки не постраждав та був тверезим під час перевірки на стан сп’яніння.

Поліцейські зафіксували подію у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого. В рамках розслідування проводяться експертизи, щоб встановити всі обставини і причини аварії.

Поліцейські закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, особливо в умовах обмеженої видимості та темного часу доби. Важливо завжди бути уважним та реагувати на будь-які перешкоди чи небезпеку на дорозі.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися