Пенсіонерки загубилися в Одесі: патрульні допомогли жінкам дістатися дому

Жінок на вулиці помітили небайдужі люди та повідомили в поліцію

В Одесі інспектори патрульної поліції допомогли повернутися додому двом жінкам, які загубились у місті. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

Так, перший інцидент стався на вулиці Фонтанська дорога. Небайдужі люди повідомили в поліцію про жінку, яка мала розгублений вигляд та не пам’ятала де мешкає. Прибувши на місце виклику, патрульні з’ясували особисті дані 84-річної пенсіонерки та зв’язались з її рідними. Вже за декілька хвилин бабусю доправили додому та передали родичам.

Ще одна подія відбулась на вулиці Генерала Бочарова. Патрульні отримали повідомлення про жінку, яка загубилась та не знала, як потрапити додому. На місці виклику інспектори виявили розгублену громадянку. Жінка дуже змерзла та просила про допомогу. Патрульні з’ясували її місце мешкання та доправили її додому.

“Піклуйтесь про старших людей, які мають проблеми з пам'яттю. Ми рекомендуємо уважно стежити за їхнім місцем перебування та забезпечити у них наявність інформації з адресою мешкання й контактними номерами телефонів родичів, щоб мати можливість зв'язатися в разі потреби”, - йдеться в повідомленні.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі інспектори патрульної поліції повернули батькам зниклу дитину. Так, вчора ввечері до патрульних надійшов виклик, що маленький хлопчик сидить на зупинці й плаче. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

Нагадаємо, що ввечері, екіпаж патрульної поліції отримав виклик про виявлення загубленої людини. За вказаною адресою інспектори виявили стурбованого чоловіка, який не орієнтувався в місцевості та повідомив, що страждає на розлади пам’яті й не може згадати, де і з ким проживає, але назвав своє прізвище та ім’я.

Джерело: https://od.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися