В Одесі патрульні повернули 5-річного хлопчика батькам

Поліцейські провели бесіду із батьками дитини

В Одесі інспектори патрульної поліції повернули батькам зниклу дитину. Так, вчора ввечері до патрульних надійшов виклик, що маленький хлопчик сидить на зупинці й плаче. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

"Ось, знайшли дитину, хлопчик сидить на зупинці й плаче, нічого не говорить", — саме такий виклик отримали патрульні вчора ввечері.

Прибувши на місце події інспектори виявили на зупинці громадського транспорту 5-річного хлопчика, який плакав. Патрульні опитали свідків події й з'ясували, що хлопчик їхав в громадському транспорті разом зі старшим братом, під час зупинки він переплутав брата з іншою людиною й вийшов з транспорту.

Поліцейські заспокоїли хлопчика. Згодом на місце приїхав брат та мама хлопчика. Інспектори провели з жінкою профілактичну бесіду та всю сім'ю додому.

“Шановні дорослі, пильно слідкуйте за своїми дітьми та ні на мить не залишайте їх без нагляду”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Робота патрульної поліції

В Одесі вчора до поліції звернулась жінка та повідомила про грабіж на вулиці Богдана Хмельницького. Заявниця розповіла, що до неї підійшов чоловік, побив її та забрав велосипед. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області 

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. Сьогодні в на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження. 

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правопорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися