Побив жінку, а потім викрав велосипед: в Одесі патрульні затримали чоловіка

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група

В Одесі вчора до поліції звернулась жінка та повідомила про грабіж на вулиці Богдана Хмельницького. Заявниця розповіла, що до неї підійшов чоловік, побив її та забрав велосипед. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області 

Патрульні опитали потерпілу, отримали детальний опис нападника та розпочали пошукові заходи. Обстежуючи прилеглу територію, інспектори виявили 32-річного чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння, на якого скаржилась заявниця, а також велосипед потерпілої. Пояснити свої дії чоловік не зміг.

“Для з’ясування всіх обставин події, затриманого передали слідчим, які надалі займатимуться справою”, - йдеться в повідмленні. 

Робота патрульної поліції

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. Сьогодні в на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження. 

“Коментарі” писали, що до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом.

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правпорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися