В Одесі патрульні повернули додому чоловіка, який загубився

Потерпілий страждав на розлади пам’яті

Учора ввечері, екіпаж патрульної поліції отримав виклик про виявлення загубленої людини. За вказаною адресою інспектори виявили стурбованого чоловіка, який не орієнтувався в місцевості та повідомив, що страждає на розлади пам’яті й не може згадати, де і з ким проживає, але назвав своє призвіще та ім’я. Перевіривши дані чоловіка з інформаційними базами даних, патрульні з’ясували, де він мешкає.
Поліцейські доставили чоловіка за адресою проживання та передал дружині, яка згодом лишила слова вдячності на лінії 102 за повернення чоловіка додому.

“Пам’ятайте, люди похилого віку вимагають особливої уваги! Піклуйтесь про своїх рідних”, - йдеться в повідомленні поліції.

Робота патрульних
Патрульні Ізмаїла затримали чоловіка, який пошкодив авто та намагався викрасти речі. Так, інспектори поліції отримали виклик про крадіжку. Заявник повідомив, що невідомий чоловік нишпорить автівок.

Інспектори патрульної поліції відшукали зниклу дитину. Так, ввечері до поліції звернулись стурбовані батьки та повідомили, що їх 14-річна донька не повернулась вчасно додому та перестала виходити на зв'язок телефоном.

“Коментарі” писали, що до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом.
Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правпорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися