Вандалізм в Одесі: хулігани пошкодили лампи освітлення в підземному переході

Навмисне псування і знищення міського майна тягнуть за собою кримінальну відповідальність

Сьогодні вандали пошкодили чотири лампи освітлення та залишили надписи на стінах підземного переходу. Так, під час планового огляду працівники КП “Одеське електротехнічне експлуатаційно-монтажне підприємство” виявили акт вандалізму в підземному переході, розташованому за адресою: вул. Дальницька, 58. Про це повідомили в Одеській мерії. 

Наразі працівники підприємства вже відновили освітлення цього підземного переходу.

“Одеська мерія звертається до мешканців та гостей міста з проханням дбайливо ставитися до майна міської громади. Якщо ви стали свідком вандалізму, прохання повідомляти про це за телефоном: 102 (поліція)”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, в мерії нагадили, що навмисне псування і знищення міського майна тягнуть за собою кримінальну відповідальність.

Раніше “Коментарі” повідомляли”, що вночі невідомі вандали в черговий раз пошкодили електричний підйомник для людей з інвалідністю, що знаходиться в одному з підземних переходів на Привокзальній площі в Одесі. Про це повідомили в Одеській міській раді. В мерії зазначили, що випадки вандалізму стосовно цих приладів повторюються майже кожного тижня. Цього разу злодії навмисно вирвали кабелі та скрутили попереджувальні ліхтарі. 

“Коментарі” також писали, що поліцейські Роздільнянського району направили до суду матеріали стосовно двох молодиків, які вчинили крадіжку та акти хуліганства на Алеї Слави в місті Роздільна. Обом загрожує кримінальна та адміністративна відповідальність. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися