Сиділи в хащах: на Одещині прикордонники за допомогою дрона виявили ухилянтів

Прикордонник знайшов чотирьох порушників, які хотіли "пересидіти"

Сьогодні, прикордонники Подільського загону поблизу села Станіславка, що на Одещині, затримали чотирьох чоловіків, які хотіли незаконно перетнути українсько-молдовський кордон. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України. 

Ухилянти причаїлися в хащах вздовж дороги, щоб “пересидіти” та непоміченими дістатися до державного кордону. Їх схованку допоміг знайти дрон прикордонників. Оператор безпілотника скорегував наряд на затримання правопорушників.

Затримані зізналися, що сплатили по 6 тисяч доларів США з кожного за інтернет-поради – як нелегально виїхати з України.

“Відносно чоловіків складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.2 ст.204-1 КУпАП, справи направлено до суду”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що прикордонники на автодорозі Одеса-Рені зупинили автомобіль, який намагався нелегально перевезти двох чоловіків до Молдови. Намагаючись обманути правоохоронців, всі учасники події вирішили виглядати як військові, вдягнувши військову форму. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України. 

Також детективи Бюро розслідувань викрили організовану злочинну групу на Одещині, яка спільно з правоохоронцями організовувала незаконну переправу ухилянтів до Молдови. Представники ДБР надали підозру членам цієї банди, яка вигадала шахрайську схему на військовозобов'язаних, залучивши до неї двох правоохоронців та місцевого мешканця.

Крім того, прикордонний дрон, обладнаний тепловізором, виявив двох порушників неподалік селища Захарівка в Роздільнянському районі Одеської області, що прикордонне з Молдовою. Оператор дрона оперативно передав інформацію прикордонним нарядам, які забезпечили зупинку подорожувальників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

23 лютого 2024, 01:06

Так ухилянты это как раз эти уроды с дроном, что устроили охоту на людей и служат фашистскому режиму сиплой Зелегниды !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися