Підпал квартири в Одесі: внаслідок пожежі постраждала дівчина

Мешканці будинку оперативно загасили полум'я в будинку

В Одесі трапилась жахлива пожежа, внаслідок якої постраждала 21-річна дівчина. Вогнеборці зазначили, що загоряння сталося у Приморському районі міста, на вулиці 10-го Квітня. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Так, вчора 25 лютого, о 18:11, до Служби порятунку надійшло повідомлення про задимлення у квартирі. По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено загоряння домашнього майна на площі 0,5 м кв.

Мешканці будинку власними силами погасили полум’я ще до прибуття підрозділів ДСНС. Однак, внаслідок пожежі жінка  2003 року народження отримала опіки ніг. Постраждалу терміново госпіталізували до лікарні. Лікарі зазначили, що потерпіла наразі у стані середньої тяжкості.

“Ймовірна причина пожежі - підпал. Збиток - встановлюється. Від ДСНС залучались 3 одиниці техніки та 13 вогнеборців”, - йдеться в повідомленні ДСНС. 

Пожежі на Одещині

В Овідіополі сталася жахлива пожежа, внаслідок якої загинув чоловік. Так, вчора, о 20:58, до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння майна та ліжка в закинутій будівлі. Вогонь вдалося ліквідували на площі 5 м2. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Крім того, 14 лютого, в одному з кафе Одеси сталося загоряння. Так, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в кафе Приморського району виникла пожежа. Завдяки швидкій реакції працівників закладу та оперативності рятувальників, за допомогою порошкового вогнегасника вдалося ліквідували загорання кухонної фритюрниці. Кафе залишилось цілим та неушкодженим. Ніхто не постраждав.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися