На Одещині чоловік загинув в пожежі: причина загоряння встановлюється

Рятувальники оперативно ліквідували загорання на площі 5 м2

В Овідіополі сталася жахлива пожежа, внаслідок якої загинув чоловік. Так, вчора, о 20:58, до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння майна та ліжка в закинутій будівлі. Вогонь вдалося ліквідували на площі 5 м2. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли загиблого громадянина, 1997 року народження. Причина пожежі та збиток встановлюються. Від ДСНС залучались 1 одиниця техніки та 5 рятувальників, від місцевої пожежної команди “Великодолинське” - 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу.

Пожежі на Одещині  

11 лютого, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Хаджибейському районі Одеси, по вулиці Прирейкова. По прибуттю на місце подій пожежники виявили загоряння домашнього майна в приватному одноповерховому будинку. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.  

Рятувальники ДСНС оперативно ліквідували пожежу в торговельних павільйонах. Так, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селищі Авангард, по вулиці Базова. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій в Одеській області.  

Рятувальникам Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння в селі Петровірівка, Березівському районі, на вулиці Балтській. По прибуттю на місце виклику було виявлено, що вогонь охопив господарські споруди та літню кухню. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.

Крім того, 14 лютого, в одному з кафе Одеси сталося загоряння. Так, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в кафе Приморського району виникла пожежа. Завдяки швидкій реакції працівників закладу та оперативності рятувальників, за допомогою порошкового вогнегасника вдалося ліквідували загорання кухонної фритюрниці. Кафе залишилось цілим та неушкодженим. Ніхто не постраждав.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися