В Одесі у День закоханих сталася пожежа в кафе: чи постраждали люди

Рятувальники оперативно ліквідували загорання кухонної фритюрниці

Сьогодні, 14 лютого, в одному з кафе Одеси сталося загоряння. Так, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в кафе Приморського району виникла пожежа. Про це повідомили в ДСНС  в Одеській області. 

Завдяки швидкій реакції працівників закладу та оперативності рятувальників, за допомогою порошкового вогнегасника вдалося ліквідували загорання кухонної фритюрниці. Кафе залишилось цілим та неушкодженим.  Ніхто не постраждав.

“Завжди пам’ятайте про дотримання усіх встановлених правил пожежної та особистої безпеки, не панікуйте, а краще швиденько повідомляйте про небезпеку будь-якого характеру до Служби порятунку за номером 101”, - йдеться в повідомленні ДСНС.

Пожежі на Одещині 

11 лютого, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Хаджибейському районі Одеси, по вулиці Прирейкова. По прибуттю на місце подій пожежники виявили загоряння домашнього майна в приватному одноповерховому будинку. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Рятувальники ДСНС оперативно ліквідували пожежу в торговельних павільйонах. Так, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селищі Авангард, по вулиці Базова. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій в Одеській області. 

Рятувальникам Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння в селі Петровірівка, Березівському районі, на вулиці Балтській. По прибуттю на місце виклику було виявлено, що вогонь охопив господарські споруди та літню кухню. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися