ДТП на Одещині: п’яний водій пошкодив чотири авто

В Одеській області сталося одразу два ДТП через п’яних водіїв

В Подільському районі два випадки аварій, пов'язаних з нетверезими водіями, потрапили під приціл правоохоронців. В обох випадках водії виявилися за кермом у стані алкогольного сп'яніння, що призвело до серйозних наслідків на дорозі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

У першому випадку, водій Opel Insignia, не впоравшись із керуванням на залізничному переїзді, врізався у зупинений BMW, спричинивши ланцюгову реакцію, в результаті якої отримали пошкодження чотири транспортні засоби. Поліція встановила, що водій Opel мав ознаки алкогольного сп'яніння, але відмовився від перевірки. Цей водій також не мав при собі страхового поліса на авто.

Друга аварія сталася в Ананьївській територіальній громаді, де водій ВАЗ з’їхав з дороги та потрапив у кювет. Водій, також з ознаками алкогольного сп'яніння, також відмовився від перевірки та не мав при собі обов'язкового страхового поліса.

Обидва випадки зафіксовані поліцією, і відносно порушників складені адміністративні матеріали. Після встановлення всіх обставин справи будуть скеровані до суду, а транспортні засоби вилучені.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися